Skogås Centrum

J & S Coffee

Hos J & S Coffee kan du ta en spontan paus i vardagen, koppla av och umgås. Vi har kaffe från Löfbergs Lila, bakverk från eget bageri och mat med naturliga råvaror av högsta kvalitet. För oss står ordet kvalitet för en upplevelse där gästen skall vara tillfredställd och nöjd från den stund gästen kliver in, till och med den stund gästen lämnar caféet. Vi gillar också varma drycker, kalla drycker, bakverk, mackor och sallad. Vi följer samma princip för alla våra produkter - det ska inte bara smaka bra, vi ska veta vad det är vi serverar också. Vi gillar att ha koll.

Vi håller benhårt på att det vi serverar ska hålla hög kvalitet. Vi väljer ut alla våra leverantörer med omsorg och dessutom tillverkar vi allt bröd och alla bakverk i vårt eget bageri i Älvsjö. På så vis har vi full kontroll på hela sortimentet. Och eftersom vi har koll kan vi också erbjuda variation och nyheter. Du ska alltid känna att det finns något nytt att prova på J & S Coffee.

Catering:

Vår catering är av hög klass, vi använder naturliga råvaror av högsta kvalite. Med flera år på nacken och med stor framgång inom denna kategori, vill vi erbjuda våra kunder fräscha smakfulla och delikata cateringar, för stora och små, fler och få, söta och sura eller med en liten nypa kryddor på. Vi skräddarsyr din catering från den minsta till den allra viktigaste detaljen. Vi ger dig förslag på upplägg och lyssnar på dina önskemål.

Allergisk? Då erbjuder vi alternativa lösningar.

Välkommen!

Öppettider

Måndag - Fredag: 06.30-18.30
Lördag: 9-17
Söndag: 9-16.30

Kontakt

ADRESS:

Skogåstorget 9

TELEFON:

08-448 21 01

HEMSIDA: 

jscoffee.se

Facebook:

facebook.com/j&s